Beauty, Health & Fashion

Beauty, Health & Fashion

zaterdag 12 mei 2012

Losse celebrity krullen/golven (voor dummies)

Dagelijks krijg ik de vraag: "hoe krijg je zulke mooie krullen in je haar?"en "doe je dat met een stijltang of met een krultang?" Aangezien ik bijna dagelijks mijn haar krul met de stijtlang (omdat stijl haar niet bij mijn haarkleur past, ik heb de ombre hairstyle) vragen vele me hoe ik het doe. Nadat ik het hen heb uitgelegd en ze er nog steeds niets van snappen, zet ik hier enkele filmpjes voor jou. Het is helemaal niet moeilijk, je moet de techniek gewoon onder de knie hebben.





SUCCES!




dinsdag 8 mei 2012

Review:Catrice Photo Finish 18h Liquid Foundation

Ik heb vorige week een nieuwe foundation aangeschaft van Catrice. Mijn vriendin had hem altijd op en ik vond de dekking echt geweldig. Meestal investeer ik in iets duurdere ( meer dan 10 euro) foundations, maar ik wou die van Catrice maar eens uittesten. Hij kost rond de €6.50 dus helemaal niet duur.


Ik gebruik hem nu al bijna een weekje, en veel mensen hebben al gevraagd welke foundation ik op had.
Je kan hem aanbrengen met een sponsje, een kwast of gewoon met je vingers. Omdat het een vrij vloeibare foundation is kan je hem goed uitsmeren en hoef je helemaal niet veel te gebruiken.
Ook heeft hij een lekkere aangename geur wat ook een pluspunt is.



Houdbaarheidsdatum op make-up producten

De meeste mensen weten misschien niet dat je make-up na een tijdje moet weggooien. Sommige producten kan je echter 2 jaar ofzo blijven gebruiken, maar de producten die je het meest gebruikt (mascara, foundation) maximum een halfjaar. Ik zet hieronder een lijstje met de houdbaarheidsdatum voor jou klaar.




MascaraMascara is maximaal 3 maanden houdbaar. Bij een ooginfectie hebt dien je de mascara onmiddellijk weg te gooien. Er is namelijk een grote kans dat de infectie ook in je mascara zit.

Oogpotlood : Een oogpotlood blijft 2 jaar houdbaar, je dient het oogpotlood dan wel regelmatig te slijpen.
Oogschaduw : Een oogschaduw kun je 2 jaar gebruiken en je doet er ook heel lang mee. Een goede oogschaduw is dan ook een goede investering.

Foundation : Foundation blijft ongeveer een jaar tot anderhalf jaar houdbaar. Wanneer je foundation in een potje zit kun je het beste een spateltje gebruiken om te voorkomen dat er bacteriĆ«n in komen.
Concealer : Een concealer heeft een houdbaarheid van 1 jaar. Gebruik een concealer niet direct op een puistje, de bacteriĆ«n kunnen op deze manier in de concealer of camouflagestift terechtkomen.
Gezichtspoeder : Gezichtspoeder blijft 2 jaar houdbaar. Bewaar de poeder in een vochtarme ruimte, vocht kan de kwaliteit van het poeder aantasten.

Lippenstift : Een lippenstift blijft gemiddeld 2 jaar houdbaar.
Lipliner : Een lippenpotlood kun je 2 jaar gebruiken, je dient het potlood wel regelmatig te slijpen.

Nagellak : Afhankelijk van de kwaliteit van de nagellak blijft nagellak 2 jaar houdbaar. Zorg ervoor dat je het flesje goed afsluit om te voorkomen dat de nagellak uitdroogt.



Bron: http://www.choosebeauty.nl/index.php/make-up-blijft-niet-altijd-houdbaar-mascara-lippenstift-foundation-houdbaarheidsdatum.html