Beauty, Health & Fashion

Beauty, Health & Fashion

vrijdag 30 december 2011

Droge handen

Ik had al een post over een goede verzorging voor de droge huid (gezicht), maar tijdens de winter hebben de meesten ook wel last van droge handen! Nou lees maar alvast verder, en kom te weten wat je eraan kan doen. Ik hoop dat je wat bijleert!

Draag handschoenen

Voorkom droge handen in de winter door ook als het nog niet zo heel koud is al met handschoenen naar buiten te gaan. Hoe minder je je handen blootstelt aan de kou, hoe beter.


Smeren

Smeer dagelijks een aantal keren handcrème op je handen om ze goed vet te houden. Vooral na het wassen van je handen of als je met je handen in bijvoorbeeld een emmer sop hebt gezeten.
Gebruik met schoonmaken huishoudhandschoenen, zodat je handen niet te veel in aanraking komen met water. Te veel water zorgt voor uitdroging van de huid.

Hou de pot handcréme gedurende de dag binnen bereik. Smeer hiermee gedurende de dag de handen in. Vooral nadat je met je handen in water bent geweest, is het belangrijk de handen in te smeren. Zo geef je je huid niet de kans om uit te drogen doordat je met je handen in het water bent geweest. Smeer ook voor het slapen gaan je handen in, het beste is om dan vaseline te gebruiken. 


Scrub

Toch last gekregen van droge handen? Scrub je handen met een fijne scrubcrème. Zo verwijder je dode huidcellen en losse velletjes. Mensen met een gevoelige huid kunnen dit beter niet doen.

Handmasker

Smeer je handen goed dik in met een speciaal masker of met een extra vette crème voor de handen. Je nagelriemen kun je eventueel extra insmeren met nagelriemolie.

Trek vervolgens (katoenen) handschoenen aan. Het beste kun je dit 's avonds doen voordat je gaat slapen en ze de hele nacht aanhouden, zodat het masker goed kan inwerken.
Meteen de volgende morgen zullen je handen al zachter aanvoelen. Herhaal de behandeling regelmatig om zachte en soepele handen te houden



Lucht
Wanneer het buiten koud winterweer is zal binnenshuis de lucht ook veel droger zijn dan normaal. Vaak hebben we er niet zoveel erg in dat de lucht binnenshuis erg droog is. De eerste signalen dat de lucht erg droog is zijn het hebben van droge handen of droge lippen. Om te voorkomen dat de lucht in je huis te droog wordt is het handig om waterbakjes aan de radiatoren te hangen. Door de warmte van de radiatoren verdampt het water, waardoor de lucht in huis vochtiger wordt. Hang de waterbakjes niet alleen op in de woonkamer, maar ook in je slaapkamer. Wanneer je geen verwarming gebruikt in de slaapkamer koop dan in de winkel een ook luchtbevochtingingsapparaat, deze apparaten zijn nog iets effectiever dan de waterbakjes aan de verwarming. Wanneer je wilt meten of de lucht in je huis te droog is, dan kun je een hygrometer aanschaffen. Een hygrometer meet het vochtgehalte in de lucht.


Massage
Vraag je partner of een vriendin je handen zachtjes te masseren met massageolie. Naast dat door de massageolie je huid extra vet opneemt, is dit ook nog lekker ontspannend.


Bronnen: Gezondheidsnet
Mens en gezonheid



Lip tattoo

Deze lip tattoo is tijdelijk, dus je kan het weghalen wanneer je wil natuurlijk. Je kan het in verschillende prints kopen, zoals oa; panter, zebra, bolletjes, streepjes, sterretjes etc. Ze zijn zeer leuk want met lippenstift kan je moeilijk een patroontje op je lippen tekenen. Dus zie hier onder een tutorial om te leren hoe je het moet opbrengen.



In Amerika kan je ze verkijgen op Violent Lips

De zusjes Kardashian - Jenner zijn er al fan van!

Valse wimpers

Heb je weinig wimpers? Korte wimpers? Dunne wimpers? Dan kan je zeker gebruik maken van valse wimpers. Je hebt ze in verschillende lengtes, groottes, etc.
De meesten dragen het bij het uitgaan, of bij feestjes, of zoals nu tijdens de feestdagen. Het ziet er altijd leuker uit om lange, volle wimpers te hebben. Want het doet je ogen groter lijken.


JE kan het overal wel vinden, in drogisterijen (Kruidvat), parfumerieën (Ici Paris XL), Supermakrten (ligt meestal bij de make-up)

Voor en na

Je plakt het met behulp van lijm op je eigen wimpers.

Ze zitten altijd in een doosje verpakt.

Je kan er diamantjes op plakken.

Deze zijn een beetje anders, ze zijn heel lang en hebben veren.

woensdag 28 december 2011

Spiked Loafers

De spiked loafers of in het Nederlands de instappers met pinnetjes (spijkers ) zijn helemaal in!
Ik wil ze zo graag maar ik heb ze nog nergens gespot in de winkel.. Dus heb jij ze al eens gezien? plaats een comment waarin je de winkel en stad vermeld! xoxo





maandag 31 oktober 2011

Gezichtsverzorging - Droge huid.

Last van een droge huid? En weet je niet hoe je het moet behandelen? Lees dan alvast verder!


Wanneer heb je een droge huid?
Een droge huid heeft een dunne en papierachtige textuur. Het voelt droog aan bij het aanraken. De poriën zijn zeer fijn. Na een wasbeurt voelt het strak aanTegen de middag verschijnen er schilferachtige plekjes.Heeft zelden of nooit puistjes.


Hier enkele TIPS


Gezichtsmasker
-Doe één keer per week een gezichtsmasker op voor de droge huid, de masker verwijderd alle dode huidcellen
Af en toe een massage met een ruime hoeveelheid olie en water


Reiniging en water
Geen ruwe/harde washandjes gebruiken om je gezicht te reinigen of te wassen
Was je gezicht in de avond na het afdoen van je make-up met water en zeep (zeep speciaal voor een droge huid)
- Beperk het gebruik van kraanwater, en heet water
Best mineraalwater gebruiken -doe wat mineraalwater in een plantenspuit en spray het in de ochtend op je gezicht en dep het dan droog met een watje of met een tissue-
- Als je last hebt van een schilferige huid, drink dan veel water (geen kraantjeswater! maar bronwater) en meer meervoudige onverzadigde vetzuren


Producten
Geen tandpasta op je gezicht smeren (of op puistjes!) het droogt je huid meer uit
- Vaseline of een andere crème op je gezicht smeren na het douchen. Er is zelfs bewezen dat je later minder snel rimpels gaat krijgen!
-Vermijd producten waar alkaline in zit, het droogt je huid meer uit
- Gebruik bad of douche producten gemengd met babyolie
- Gebruik pH neutraal producten, gevolgd door een vochtinbrengende crème.
   Gebruik 's nachts een nachtcrème of babyolie en breng de nachtcrème een halfuur voor je gaat slapen op


Ruimtes
-Vermijd te warme ruimtes
-Vermijd een te grote overgang van temperatuur (van een koude plek naar een warme of andersom)
- Blijf uit de zon, de zonneschijnen veroorzaken rimpels, uitslag en blaren


-Rook niet! Roken maakt je huid droger en leerachtig. Het heeft maw een schadelijk effect op je huid
-Slaap voldoende, de huid herstelt zich tijdens het slapen
-Bewegen is goed voor de bloedsomloop, lichaamsbeweging zal de huid gezonder maken binnenuit


Ook is een scrub goed voor de droge huid, kijk het filmpje om te zien hoe je het maakt!




Ik hoop dat je wat hebt bijgeleerd!
Xx -E

zondag 30 oktober 2011

Lipverzorging tijdens de winter.

Lipverzorging is heel belangrijk. Wie wilt er nu rondlopen met velletjes of kloven? In de winter worden ze sneller droog en om dit tegen te gaan leg ik je uit hoe je zachte lippen kan krijgen.  Dit begint bij een 'lip scrub'



Al wat je dus nodig hebt is:
-Honing
-Suiker
-Vaseline
Na het scrubben van je lippen doe je een goede lipbalsem op en dan heb je lekkere zachte lippen zonder velletjes (: Ik neem mijn lipbalsem overal mee naartoe, het zit altijd in mijn tas of mijn zak. Mijn favoriete zijn die van Labello Fruity Shine. Ze smaken lekker, hebben een kleurtje en zijn goed! 


Je kan je lippen ook op een andere manier goed verzorging;


Zo dit was mijn eerste echte blogbericht, ik hoop dat je eruit geleerd hebt!

XO -E

Welcome myself @ blogger.

Hey allemaal!

Ik ben nieuw op blogger.com en mijn blog zal over schoonheid, trends, en mode gaan. Ik zal links en leuke tips & tricks plaatsen zodat iedereen kan genieten van een verzorgde huid en uitstraling!

Deze site (blog) is voor iedereen dat een vraag heeft of gewoon nieuwe dingen wilt uitproberen. Ook voor diegene dat inspiratie zoeken. Ik zal ook leuke polls plaatsen zodat iedereen kan stemmen (de polls zal ik elke maand veranderen), en je kan altijd in comment wat achterlaten voor als je vragen hebt of iets te zeggen hebt.

Druk zeker op de 'fallow' knop, zodat ik elke dag meer bezoekers kan krijgen en deze blog zal kunne uitbreiden. Kom ook elke dag mijn blog bezoeken voor nieuwtjes.

XOXO -E


Ik ga nu eens uitvogelen hoe Blogger eigenlijk werkt! ;$